Camu

Camu on kiipeilyn, vapaalaskun sekä retkeilyn erikoisliike Helsingissä, jonka valikoimista löytyy varusteita niin kiipeilijöille, joogasaleille kuin puuteria rakastaville laskijoille.

Camun verkkokauppaan tuotiin uudenlaista vetoa uudistamalla verkkosivusto ja verkkokauppa saumattomaksi, sisältörikkaaksi kokonaisuudeksi. Lähtökohtana oli ajatus verkkokaupasta, johon voi tulla myös “ikkunaostoksille”. Kauppa yhdistettiin taloushallinto-ohjelmistoon, jolloin tilausten hallinta ja päivitystyö sujuu vaivattomasti.

Verkkokaupan avaamisen jälkeen verkkomyynti on moninkertaistunut ja yhä useammat asiakkaat ovat löytäneet tiensä myös Camun kivijalkaliikkeeseen. Asiantunteva asiakaspalvelu  ja suuntautuminen digitaaliseen kaupankäyntiin mahdollistavat täysin uudenlaisen liiketoiminnan yritykselle.

Lisätietoja projektista

Tommi Jäkkö

tommi@mediapool.fi

+358 50 544 6520

Projektit

Parasta asiakkaissamme on, ettei yksikään tarve tai projekti ole aivan samanlainen. Uudenlaiset haasteet luovat aina uusia mahdollisuuksia. Sisällöntuotannon ja teknologian ratkaisumme ovat aina asiakaslähtöisiä ja siksi voimme ylpeinä esitellä myös työmme tuloksia.