Rekry

Rekry

Etsimme tekijöitä

Olemme nopeasti kehittyvä digitaalinen suunnittelutoimisto Helsingin Kalliossa. Toimintamme ytimen muodostavat laadukkaat sisällöt, joita tukevat modernit digitaaliset alustat.

Etsimme luotettavia, taitavia ja innokkaita tekijöitä, jotka haluavat olla kiinteänä osana luovaa tiimiämme ja kasvaa alan huippuosaajaksi.

Tällä hetkellä käynnissä on web developer rekry sekä syksylle avoimia harjoittelupaikkoja.

Mitä me teemme

Asiakkainamme on niin ihan pieniä kuin todella isoja firmoja, joille teemme mm. sivustoja, tietojärjestelmiä ja verkkokauppoja. Suunnittelemme markkinoinnin automaatiota ja tuotamme sisältöjä, kuvia, videoita ja animaatioita asiakkaidemme liiketoiminnan edistämiseen.

Toimintamallimme ovat ketteriä ja moderneja. Kehitämme jatkuvasti koko tiimin osaamista ja annamme vapauksia tekijöiden oman osaamisen kautta.

Oletko meidän seuraava

Web Developer rekry

Toteutamme verkkosivustoja ja myös laajempia tietojärjestelmiä. Etsimme tällä hetkellä 1-2 freelance full-stack devaajaa nykyisen tekkitiimimme osaksi.

Erikoisosaaja

Otamme vastaan myös vapaita hakemuksia. Mikäli uskot että osaamisellesi on meille käyttöä niin jätä hakemus tulevaisuuden varalle!

Harjoittelija

Haluatko oppia uusia asioita markkinoinnin ja digitaalisen suunnittelun maailmasta? Huom: Tällä hetkellä paikat ovat täynnä, kysy syksystä tarkemmin kevään aikana!

Kiinnostuitko?

Valoisa toimistomme sijaitsee Porvoonkadulla Helsingin Kalliossa. Maksamme rehdistä työstä rehdin korvauksen ja luotamme siihen, että kohtuulliset työajat ja riittävät lomat pitävät tekijät tehokkaassa vireessä. Toimintatapamme ovat uudenlaisia, ehkä sellaisia mihin et ole aiemmin tottunut, mutta helposti omaksuttavia. Olemme ystävällisiä ja toisemme huomioonottavia. Teemme jatkuvasti ristiinkoulutusta ja pyrimme antamaan kaikille ne parhaat eväät tulevaisuuden kehittämiseen.

mautic is open source marketing automation